Medlemsförmåner

Medlemskap

Medlemskapet i ChokladAkademien individuellt och personligt. Medlemsavgiften för enskilld medlem är 250 kr per kalenderår. Medlemskap för två personer på samma adress kostar 400 kr per år. Ungdom 15-19 år betalar 100:- per kalenderår. Alla nya medlemskap som tecknas efter den 1/10 gäller även för efterföljande år.

OBS! Vi har i nuläget inte fungerande rutiner för att ta emot betalningar. Däreför erbjuder vi istället möjligheten att skicka en intresseanmälan!

Medlemsförmåner:
OBS! Chokladakademien har f.n. inte möjlighet att erbjuda medlemsförmåner.
ChokladAkademien ger Dig fortlöpande information om choklad och chokladprodukter genom att du som medlem erhåller följande tidningar:
•Vin&Bar journalen med 6 nr per år som även innehåller information om bl. a gastonomi och drycker (Ingår ej i ungdomsmedlemskapet).
•Journal Chocolat med 4 nr per år, Sveriges enda tidskrift som helt och hållet handlar om choklad.

ChokladAkademien skickar fortlöpande elektroniska NYHETSBREV med aktuell information.

ChokladAkademien ordnar kurser i pralin och tryffeltillverkning, i sammarbete med chocolatierer. Vi ordnar både nybörjar- och fortsättningskurser.

ChokladAkademien har ambitionen att samla tillfälligt sammansatta provpaneler som provar och bedömer chokladprodukter och nyheter på marknaden.

ChokladAkademien inbjuder till chokladprovningar och besök hos chokladproducenter och pralintillverkare.

Sist men inte minst kan du som medlem aktivt bidraga till kunskapsspridning och en ökad kvalitetsmedvetenhet kring choklad.